در اینستاگرام منتظر حضور شما هستیم
عضویت در پیج اینستاگرام والیبال فروم

با به زانو درآوردن امریکا در رقابت های جهانی لهستان/ جنگ قدرت را ایران

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
تلیغات تلیغات
با به زانو درآوردن امریکا در رقابت های جهانی لهستان/ جنگ قدرت را ایران برد
با به زانو درآوردن امریکا در رقابت های جهانی لهستان/ جنگ قدرت را ایران برد

خبرگزاری ورزش والیبال : تیم ملی والیبال مردان ایران در دومین دیدار خود از سری پیکارهای مرحله اول قهرمانی جهان با ارائه یک بازی جانانه و تمام عیار مبارزه نفسگیر خود برابر امریکا؛ قهرمان لیگ جهانی 2014 را با حساب 3 – 2 به سود خود به پایان برد تا با کسب دو امتیاز شیرین از این بازی، به صعود پرافتخار به مرحله دوم مسابقات امیدوارتر باشد.
ملی پوشان کشورمان که در مرحله نیمه نهایی لیگ جهانی امسال در سه ست به امریکا باخته بودند و در اردوی تدارکاتی امریکا نیز سه بازی از مجموع چهار دیدارشان را به حریف قدرقدرتشان واگذار کرده بودند، با شناختی مناسبی که از این تیم به دست آورده و با انگیزه لازم و کافی برای غلبه بر حریف خود به میدان رفتند و در نهایت نیز تیزهوشانه برنده میدان شدند.

خبرگزاری ورزش والیبال : تیم ملی والیبال مردان ایران در دومین دیدار خود از سری پیکارهای مرحله اول قهرمانی جهان با ارائه یک بازی جانانه و تمام عیار مبارزه نفسگیر خود برابر امریکا؛ قهرمان لیگ جهانی 2014 را با حساب 3 – 2 به سود خود به پایان برد تا با کسب دو امتیاز شیرین از این بازی، به صعود پرافتخار به مرحله دوم مسابقات امیدوارتر باشد.
ملی پوشان کشورمان که در مرحله نیمه نهایی لیگ جهانی امسال در سه ست به امریکا باخته بودند و در اردوی تدارکاتی امریکا نیز سه بازی از مجموع چهار دیدارشان را به حریف قدرقدرتشان واگذار کرده بودند، با شناختی مناسبی که از این تیم به دست آورده و با انگیزه لازم و کافی برای غلبه بر حریف خود به میدان رفتند و در نهایت نیز تیزهوشانه برنده میدان شدند. امریکای کامپیوتری که با تغییرات مختلف سعی داشت پیروز بازی باشد، بارها تاکتیک خود را عوض کرد و همچنین دست به تغییر ارنج خود زد ولی حتی وقتی از ست سوم که با اراده آهنین به بازی برگشت تا ایران را شکست دهد بازهم در برابر انگیزه و توان فنی ایرانی های باهوش کم آورد. امریکا در جمع پوئن 107 – 104 از ایران پیشی گرفت ولی نتیجه بازی 3 – 2 به سود ایران رقم خورد. سعید معروف، سید محمد موسوی، عادل غلامی، امیر غفور، مجتبی میرزاجانپور، فرهاد قائمی، میلاد عبادی پور، آرمین تشکری، مهدی مهدوی و فرهاد ظریف بازیکنانی بودند که از سوی اسلوبودان کواچ؛ سرمربی ایران اصلی و جایگزین به میدان فرستاده شدند و با انسجام کامل یک تیم بزرگ به نام ایران را شکل دادند که چاره ای برای امریکا جز تسلیم شدن در برابرش را نداشت. امیر غفور با کسب 21 پوئن، امتیازآورترین بازیکن ایران بود. همچنانکه با 17 پوئن بهترین اسپکر و 3 پوئن بهترین زننده سرویس ایران نام گرفت. عادل غلامی نیز با 5 پوئن، بهترین مدافع زمین ایران شد. ایران در مجموع 56 پوئن از حمله، 11 پوئن از دفاع، 8 پوئن از سرویس و 29 پوئن از منفی حریف به دست آورد. امریکا هم 61 پوئن از جمله، 15 پوئن از دفاع، 5 پوئن از سرویس و 26 پوئن از منفی ایران.


ست اول: 25 – 23 به سود ایران
بازی با پوئن سرویس سعید معروف و دفاع جانانه امیر غفور آغاز شد ولی خیلی زود امریکایی ها به خود آمدند و با استفاده از چند توپ برگشتی یک پوئن از ایران پیش افتادند. بازی پر افت و خیز دو تیم که به رالی پیاپی توپ می انجامید نهایتا وقت استراحت فنی اول را با حساب 8 – 6 به سود امریکا رقم زد. در ادامه ایران با سرعت دادن به بازی و نگه داشتن دفاع وسط حریف در وسط تور، مهاجمین قدرتی خود را به خوبی تغذیه کرد و برای لحظاتی در پوئن 13 – 12 پیش افتاد اما باز هم یانکی های با برنامه با پیدا کردن نقاط کور زمین ایران در توپگیری به امتیاز دست یافتند و 16 – 15 وقت استراحت فنی دوم را نیز به سود خود رقم زدند. از اینجا لحظات سرنوشت ساز ست اول آغاز شد. جایی که ایران با تیزهوشی تمام قدر توپ ها را می دانست و در برابر حریف قدرتمندش تا آخرین لحظه برای کسب پوئن ایستادگی می کرد. هماهنگی مناسب دفاع روی تور و داخل میدان به ایران اجازه می داد در توپ های برگشتی به پوئن برسد. همچنانکه دریافت های مطلوب ایران با تنوع و سرعت در حمله همراه می شد. در مقابل، امریکا هم از کوچکترین فرصت ها برای پوئن آوری بهره می برد ولی جدّیت ملی پوشان کشورمان در نهایت باعث شد تا ایران که در اکثر لحظات ست از حریفش عقب بودبا حساب 25 – 23 پیروز ست نام بگیرد. این ست 36 دقیقه زمان برد و آمار عملکرد بازیکنان ایران در آن به عبارت زیر بود:
حمله: امیر غفور 4 و مجتبی میرزاجانپور 3 پوئن.
دفاع: عادل غلامی و سید محمد موسوی هر یک 2 پوئن.
سرویس: سعید معروف 1 پوئن.
توپگیری: سعید معروف و فرهاد ظریف هر یک 4 اقدام عالی.
دریافت: فرهاد قائمی 5 و فرهاد ظریف 3 اقدام عالی.

ست دوم: 25 – 19 به سود ایران
دو تیم بدون تغییر بازی را آغاز کردند. ولی این بار از همان ابتدا مصمم تر برای پیروزی. از این رو، رالی پیاپی توپ، سرنوشت هر پوئن را به حمله های سوم و چهارم می کشاند. ایران و امریکا دو تیم به معنای واقعی کلمه بودند که با دقت و حوصله بازی می کردند تا به نتیجه مطلوب برسند. اما این ایران بود که برتری نسبی داشت و   8 – 6 وقت استراحت فنی اول را به سود تمام کرد. ملی پوشان ایران در ادامه نیز همین روند را حفظ کردند و 16 – 14 به استقبال وقت استراحت فنی دوم رفتند. از اینجا دیگر برتری فنی و روانی ایران طوری به امریکا دیکته شد که شاکله تیمی قهرمان لیگ جهانی به هم ریخت. اعتماد به نفس خود را از دست دادند و کاملا تحت تاثیر بازی ایران قرار گرفتند. ایران این ست را 25 –19 پیروز شد تا با این دو ست، یک امتیاز حساس را تا اینجای مسابقه از آن خود کرده باشد. این ست 30 دقیقه به طول انجامید و آمار عملکرد بازیکنان ایران تا پایان این ست به شرح زیر بود:
حمله: امیر غفور 9 و مجتبی میرزاجانپور 5 پوئن.
دفاع: عادل غلامی و سید محمد موسوی هر یک 2 پوئن.
سرویس: سعید معروف و امیر غفور هر یک 2 پوئن.
توپگیری: فرهاد ظریف 12 و سعید معروف 7 اقدام عالی.
دریافت: فرهاد قائمی 9 و فرهاد ظریف 7 اقدام عالی.

ست سوم:  25 – 19 به سود امریکا
ده دقیقه زمان استراحت بین ست های دوم و سوم اگرچه کمی کلا بازی و خاصه ایران را از گرمی انداخت اما امریکا هم از این فرصت نهایت استفاده را برد و تا وقت استراحت فنی اول، خود را 8 – 6 پیش انداخت. اما ایرانی ها باز هم ابتکار عمل را به دست گرفتند و با به تساوی کشاندن بازی، از پوئن برابر 10 لحظه به لحظه، پا به پا با امریکا پیش رفتند. ولی باز هم یانکی ها بهتر از آنها کار کردند و موفق شدند وقت استراحت فنی دوم را نیز به سود خود به پایان ببرند. در ادامه نیز قصه ست دوم امریکا این بار برای ایران تکرار شد. اشتباهات فردی زمین ایران به علاوه تیزهوشی حریف، بازی را تحت تاثیر نمایش امریکا قرار داد تا این ست با حساب 25 – 19 به سود حریف قدرتمند کشورمان به پایان برسد. این ست 31 دقیقه به طول انجامید و آمار عملکرد بازیکنان ایران تا پایان آن به شرح زیر بود:
حمله: امیر غفور 10 و سید محمد موسوی 7 پوئن.
دفاع: عادل غلامی 4 و سید محمد موسوی 2 پوئن.
سرویس: سعید معروف و امیر غفور هر یک 2 پوئن.
توپگیری: فرهاد ظریف 18 و سعید معروف 9 اقدام عالی.
دریافت: فرهاد قائمی 10 و فرهاد ظریف 9 اقدام عالی.

ست چهارم: 25 –18به سود امریکا
ست چهارم. ایران با بازیابی توان روحی و انگیزشی خود روی بازی متمرکز شد و موفق شد به لحاظ فنی رالی توپ را به سود خود تمام کند. 8 – 6 امتیاز وقت استراحت فنی اول بود که به سود ایران رقم خورد. ایرانی ها نبض بازی را در دست داشتند و امریکا را به دنبال خود می کشاندند. اگر هم در لحظاتی، بازی به تساوی کشیده می شد در اثر اشتباه فردی ما بود. اما در اواسط ست این اشتباهات به اوج خود رسید و امریکا را 16 – 14 پیش انداخت. امریکا توپ را به زمین ایران می انداخت تا به ایران فرصت اشتباه کردن و پوئن منفی دادن بدهد. این پوئن های منفی، تیم را از تاکتیک خارج کرد و بازی را به دست امریکا سپرد. در نهایت این ست که 28 دقیقه طول کشید، با حساب 25 – 18 به سود امریکا به پایان رسید. حالا دو تیم با تساوی 2 – 2 یک امتیاز را برای خود پس انداز کرده بودند تا سرنوشت یک امتیاز دیگر بازی در ست پنجم و با پیروزی 3 – 2 به نفع یکی از تیم ها رقم بخورد. آمار عملکرد بازیکنان ایران تا اینجای بازی به شرح زیر بود:
حمله: امیر غفور 14 و سید محمد موسوی 7 پوئن.
دفاع: عادل غلامی 4 و سید محمد موسوی 2 پوئن.
سرویس: سعید معروف و امیر غفور هر یک 2 پوئن.
توپگیری: فرهاد ظریف 18 و سعید معروف 9 اقدام عالی.
دریافت: فرهاد قائمی 10 و فرهاد ظریف 9 اقدام عالی.

ست پنجم: 17– 15 به سود ایران
ایران میلاد عبادی پور را جایگزین مجتبی میرزاجانپور کرد. امریکا دیوید لی؛ سوپرمن خود را بیرون کشید و متیو اندرسن را از قطر پاسور به دریافت کننده برد. کلارک کارسن را به پشت خط آورد. بازی با چند پوئن منفی امریکایی ها و متعاقبا عملکرد خوب ایران در سرویس و دفاع با غلامی، حمله با غفور و قائمی ، توپگیری با ظریف و معروف و عبادی پور همراه بود. ایران از همان ابتدا دو پوئن پیش افتاد و امریکا را دنبال خود کشاند. 8 – 5 زمین عوض شد. ایرانی ها برتر و سرتر از امریکا نشان می دادند و نمی گذاشتند که بازی از دست شان خارج بشود. موسوی روی تور آماده یک اسپک جانانه بود که از توپِ در رفته امریکایی ها روی تور سرگردان مانده بود. اختلاف 3 امتیاز شد. 10 – 7 به سود ایران. سعید معروف توپ گرفت، غلامی پاس داد و غفور از منطقه دو ایران را به امتیاز 11 رساند. ایران به بازی مسلط بود. با هوشیاری اختلاف پوئن را هم حفظ می کرد که بی دغدغه بازی کند. یک اشتباه ایران، یک توپ برگشتی امریکا  و یک دفاع سه نفره از امریکا پوئن دو تیم را 12 – 11 کرد تا کواچ تایم بگیرد. تایم نتیجه داد. سرویس امریکا برای ما به امتیاز بدل شد. 13 – 11. امریکایی ها با اسپک و یک دفاع بازی را به تساوی کشاندند. معرووووووووف. یک جای خالی در حمله پنجم رالی برابر 13 ایران به امتیاز 14 رساند. رالی پوئن به پوئن ادامه پیدا کرد. یکی ایران. یکی امریکا. حالا لحظه حمله های قائمی بود. دست آخر حمله امریکایی ها به قصد دست دفاع ایران نواخته شد ولی به خارج رفت. ویدئو چک هم افاقه نکرد. ایران 17 – 15 برد. 3- 2 برنده شد. جنگ قدرت را ایران برد.

منبع : فدراسیون والیبال


والیبال , تیم ملی والیبال ایران , تیم ملی والیبال آمریکا , والیبال قهرمانی جهان 2014 , نتایج تیم ملی والیبال ,
نویسنده : عادل خدرخوجه بازدید : 539 تاریخ : سه شنبه 11 شهریور 1393 نظرات : 0
دیدگاه ها
ارسال دیدگاه
کد امنیتی رفرش

آدرس جدید خبرگزاری والیبال ایران

ترکیب احتمالی تیم ملی والیبال در لیگ ملت های 2021

ویدیو آموزش نکات و تکنیک های خاص والیبال !

قانون جدید برای ثبت‌نام تیم‌ها در لیگ ملت های والیبال 2021 / درخواست ویزا برای خط خورده ها!

ویدیو خلاصه دیدار جنجالی و حاشیه ای ایران - لهستان / معروف در برابر کوبیاک !

آشنایی کامل با تکنیک های مقدماتی والیبال / بخش سوم تکنیک سرویس در والیبال !

مرگ اخلاق در والیبال ایران/ عدم حرفه ای گری برخی از بازیکنان و مربیان !

شروع نقل و انتقالاتی گنبدی ها / تمدید با کاپیتان چوگان ، جذب تاجر !

آخرین وضعیت تیم پیکان / بازگشت در قامت یک مدعی قهرمانی !

اتفاق عجیب در والیبال ایران؛ مذاکره با بازیکنان در اردوی تیم ملی +واکنش دبیر فدراسیون !

سعید معروف در راه شهرداری ارومیه؟

تقویم رویداد های والیبال باشگاه های آسیا 2021 تغییر پیدا کرد

ویدیو / چکیده ای از اردوی تیم ملی والیبال از زبان پوریا فیاضی

برنامه مسابقات تیم ملی در لیگ ملت های 2021 اعلام شد

16 تیمی شدن لیگ برتر والیبال به نفع والیبال ایران ؟!

لیگ برتر والیبال 16 تیمی شد / برگزاری به شیوه لیگ ملت های والیبال !

حضور پررنگ والیبالیست های گلستانی در اردو های تیم ملی !

ویدیو / عثمانی خوانتورنا بهترین بازیکن لیگ والیبال ایتالیا 2021

نویسندهپاسخ
اسامی 17 بازیکن تیم ملی والیبال در لیگ ملت های 2021 مشخص شد adelkhoje
نقل و انتقالات های جنجالی ارومیه بر علیه تیم ها adelkhoje
ترکیب احتمالی تیم ملی والیبال در لیگ ملت های 2021 + برنامه بازی ها به وقت ایران adelkhoje
بهبودی : مسائل مالی در جدایی‌ام دخیل نبود ! adelkhoje
تصویب تقویم پیشنهادی کنفدراسیون والیبال آسیا adelkhoje
خوش خبر: اردوی تیم ملی جای مذاکره نیست، تذکر دادیم adelkhoje
تندروان:شخصیت قهرمانی را در ارومیه نهادینه می‌کنیم|می خواهیم فیاضی، شری adelkhoje
خداحافظی چهار ملی پوش از اردوی تیم ملی والیبال adelkhoje
آشنایی کامل با تکنیک های مقدماتی والیبال / بخش سوم تکنیک سرویس در والیبال ! adelkhoje
تمرینات برای تکنیک ساعد در ورزش والیبال / آموزش تصویری adelkhoje
رشد عجیب و غریب قرار داد بازیکنان لیگ برتر والیبال ! adelkhoje
مرگ اخلاق در والیبال ایران/ عدم حرفه ای گری برخی از بازیکنان و مربیان ! adelkhoje
رضایی جانشین احتمالی تندروان در فولاد سیرجان ؟ adelkhoje
شهنازی : رفتار برخی بازیکن ها ارزش و تعهد اخلاقی را ازبین می برد ! adelkhoje
شروع نقل و انتقالاتی گنبدی ها / تمدید با کاپیتان چوگان ، جذب تاجر ! adelkhoje
ویلفردو لئون در آستانه بازگشت به لیگ والیبال روسیه ! adelkhoje
حضور ایتالیا با تیم دوم در لیگ ملت های 2021 والیبال adelkhoje
رخنه دلال‌ها به اردوی تیم ملی ! adelkhoje
اتفاق عجیب در والیبال ایران؛ مذاکره با بازیکنان در اردوی تیم ملی +واکنش دبیر فدراسیون adelkhoje
آخرین وضعیت تیم پیکان / بازگشت در قامت یک مدعی قهرمانی ! adelkhoje
گزارشی از آخرین وضعیت اردوی تیم ملی والیبال/ اردیبهشت 1400 adelkhoje
جزیده : با اضافه شدن عبادی پور تیم ملی کامل می شود adelkhoje
شبیه سازی رقابت های والیبال المپیک ژاپن انجام گردید adelkhoje
16 تیمی شدن لیگ برتر والیبال به نفع والیبال ایران ؟! adelkhoje
شایعات از توافق محمدرضا تندروان با تیم شهرداری ارومیه خبر می دهند adelkhoje